Çankaya'da Asfalt Zamanı

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu hafta 4 mahallede tam kaplama, 8 mahallede kısmi kaplama ve onarım çalışmaları yürütecek.

Belediye Haberleri 12.08.2013 16:56:54 0
Çankaya

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu hafta 4 mahallede tam kaplama, 8 mahallede kısmi kaplama ve onarım çalışmaları yürütecek.

İlçeyi bir uçtan diğer uca asfaltlayarak sokaklardaki sorunu ortadan kaldırmayı hedefleyen Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şubesi ekipleri, haftalık çalışma programı yayınladı. Bu hafta, 12- 18 Ağustos tarihleri arasında 12 ayrı mahallede çalışacak olan ekiplerin hedefi, sezon sonunda kaldırım ve asfaltı sorunsuz, güzelleşmiş sokaklar yaratmak.

Çankaya Belediyesi tarafından başlatılan asfalt atağı adeta rutin bir hizmete dönüştü. Semtlerin acil ihtiyaçları gözetilerek yapılan programlar çerçevesinde önceki yıllardaki çalışmanın ötesinde bir gayret harcayan ekipler, aynı anda çok sayıda mahalleye girip sorunları çözüyor. Sezon sonunda el değmemiş sokak bırakmayacaklarını dile getiren Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, çalışma programlarını önceden bildirerek vatandaşların yol üstünde kalan araçlarının iş akışını yavaşlatmasının önüne geçtiklerini belirtti. Yol üstüne park edilmiş ve asfalt, kaldırım çalışmalarını engelleyen araçların çekici vasıtasıyla kaldırılarak olumsuz olayların önüne geçmek istediklerini belirten Başkan Tanık, asfalt programı bildirilen semtlerdeki yurttaşların birkaç gün duyarlı ve sabırlı olmalarını istedi.

Çalışma yapılacak sokaklarda birkaç gün önceden bildirimde bulunan ekipler, sabahın erken saatlerinde başladıkları çalışma ile girdikleri sokakları ve çevresini en kısa sürede asfaltlayan ekipler vatandaş mağduriyetini önlemek için de özen gösteriyorlar. 

ASFALTTA BU HAFTA

Çankaya Belediyesi’ne bağlı ekipler bu hafta Ehlibeyt Mahallesi 1267, 1268, 1269 ve 1270. sokaklar, Cebeci Mahallesi Dedeefendi, Mektep, 9 Eylül sokaklar, Ertuğrul Gazi Mahallesi Şehit İsmail Kılıç Sokak ve Esatoğlu Mahallesi Beyazgül Sokak’ta tam kaplama çalışması yapacaklar.

Ekipler ayrıca, Cebeci, Akpınar, Birlik, Ertuğrul Gazi, Fidanlık, Çamlıtepe, Dilekler ve Yıldızevler mahallelerinde alt yapı kuruluşlarının kazıp bıraktıkları 19 sokakta onarım çalışmaları yürütecekler.


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01